Lycklig som få..

20130607-214716.jpg

Hej!

Men så länge sen det var sen vi sågs kära blogg. Oj, vad jag har försakat dig. Men du, förlåt mig för det, det har varit så fullt upp.

Vilket liv, vilka känslor och vilka enorma upplevelser. Nej fan, jag har inte åkt jorden runt och sett några underverk, jag har bara upplevt livet, här och nu. Det är så jag måste se på det, se livet ur mitt eget perspektiv, och då är det enormt..

Jag måste sluta skriva nu, måste kyssa mannens panna. Han sover sött trots spännande fotbollsmatch på tv:n. Han gör allt för mig, så hur svårt kan det vara att kyssa hans panna och säga att han är vacker och att jag aldrig upplevt något liknande. Tänk vad lite det behövs för att känna så stort, tänk vad lite det behövs för att förstå hur viktigt det är att leva här och nu..

Kram //

Anette ❤

Annonser

Om an1iris

Nämen! Hej på dig, du som tittar in till mig, va glad jag blir! Jag heter Anette och är 48 år. Glad och lite småtokig. Hos mig får man vara precis som man vill, precis som man är skapad och präglad. Jag kan vara djupaste djup och likväl mycket lättsam. Här vill jag bjuda på mig själv, hjälpa och stötta den som behöver. Vi fokuserar på allt helt enkelt, inga speciella ämnen. Till vardags jobbar jag med ensamkommande flyktingbarn. Det är otroligt inspirerande och lärorikt, men lika ofta tungt och svårt. Mina dagar fylls ut av vad dagen har att erbjuda. Allt ifrån snabba promenader, lugna och mysiga fikaträffar, shopping, soffhäng, gymbesök. Men inte minst kramiga och goa möten med barn, barnbarn och kärleken. Men nu jag önskar dig varmt välkommen in till mig.. Visa alla inlägg av an1iris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: